Tartu kinokavad – kus ja mida vaadata?

Kui Sind huvitavad Tartu kinokavad, siis oled just õigesse kohta tulnud. 

Tartu pakub laia valikut kinokogemusi, alates suurtest kassahittidest kuni indie-filmideni. Apollo kinosaale jagub Tartusse lausa kolm – Tasku, Eeden ja Lõunakeskus, ning alternatiivne Elektriteater – Tartu pakub kinoelamusi igale maitsele. 


Apollo kinod Tartu eri linnaosades

  • Apollo Kino Tartu Eeden kava toob vaatajateni uusimad filmid ja populaarseimad kassahitid. See kino, mis asub mugavalt Eedeni keskuses, pakub suurepärast võimalust ühendada ostlemine ja meelelahutus üheks terviklikuks kogemuseks.
  • Apollo Kino Tartu Lõunakeskus kava pakuvad valikut meelelahutust eriti neile, kes soovivad nautida filmi pärast ostlemist või einestamist. Apollo kino pakub kaasaegseid saale ja laia filmivalikut, mis rahuldab igas vanuses vaatajaid.
  • Apollo kino Tasku asub Tartu südames, Tasku keskuses, pakkudes suurepärast filmivalikut ja võimalust kombineerida kinokülastus teiste meelelahutusvõimalustega kesklinnas. Kui otsid Tasku kino kava, on see kindlasti hea valik, et veeta mõnus õhtu linnas.

Kui soovid nautida laiemat filmivalikut, siis Apollo kinokava Tartu on just sinu jaoks. Siit leiab nii uusimaid kassahitte kui ka lastefilme ja pereanimatsioone, pakkudes midagi igale maitsele.

Teised kinod Tartus

Elektriteater on tuntud oma alternatiivse ja indie-filmi valiku poolest. See on suurepärane koht neile, kes otsivad midagi teistsugust, olgu selleks kunstifilmid, retrospektiivid või erilinastused. Elektriteatri atmosfäär on unikaalne ja meelitab filmisõpru, kes hindavad kvaliteetset ja erinevat filmivalikut.

Olid, aga enam pole

Ekraan oli üks Tartu vanimaid ja armastatumaid kinokohti, kus kuni 2021 aastani tegutses Forum Cinemas, Cinamon aga pakkus filmifännidele palju rõõmu Taskus, kus nüüd jätkab Apollo Kino. 

Veel kaks vana legendaarset filmipaika Tartus olid Athena kino Küütri tänaval ja Illusioon Raatuse tänaval. 


Kokkuvõte

Tartu kinokavad pakuvad laia valikut meelelahutusvõimalusi igale maitsele ja vanusele. Olgu sinu valikuks Apollo kino Tartu Eedenis, Apollo Tasku kino või hubane Elektriteater Ülikooli peahoone vahetus läheduses, Tartu kinodest leiab alati midagi, mis sobib ideaalselt sinu meeleoluga. Külastades Tartu kinosaale, on kvaliteetne filmielamus ja unustamatu ajaviide garanteeritud.

Apollo kino Tartu Eeden kava

Apollo Tasku kino kava

Elektriteater kava