Tartu söögikohad: avastame parimaid maitseid ja hubaseid kohti

Tartu on tuntud oma ajaloolise atmosfääri ja kultuurielu poolest, kuid see linn pakub ka Tartu söögikohad moodustavad suurepärase valiku, mis rahuldavad nii gurmaanide kui ka perede vajadusi. Kui teil on sihikul parimad söögikohad Tartus, leiate siit kindlasti midagi meelepärast. Olgu selleks hubane kohvik, peresõbralik restoran või trendikas uus Tartu söögikoht, Euroopa kultuuripealinna kulinaarne maastik ei jäta kedagi külmaks.

Tartu parimad söögikohad: mitmekülgne valik igale maitsele

Tartu restoranid ja kohvikud pakuvad laia valikut, alates rahvusvahelisest köögist kuni kohaliku Eesti toiduni. Järgnevalt vaatame, millised on mõned parimad Tartus söögikohad, mis on saanud kõrgeid hinnanguid ja on kohalike lemmikud.

Restoran Humal: lihasõprade paradiis

Kui otsite rikkaliku menüü ja meeldiva atmosfääriga söögikohta, siis restoran Humal on suurepärane valik. Asudes Tartu kesklinnas, pakub Humal maitsvaid liharoogasid ja kohalikke õllesid. Selle restorani eripäraks on avatud köök, kus külastajad saavad jälgida, kuidas nende toitu valmistatakse.

Joel Ostrati restoranid Tartus: kohalik gurmee

Joel Ostrat on tuntud Eesti kokk ja tema restoranid Tartus pakuvad ainulaadset gurmeeelamust. Kui teie sihiks on Tartu parimad restoranid, siis Joel Ostrati restoranid nagu “Kolm Tilli” ja “Joyce” on kindlasti külastamist väärt. Need Tartu head söögikohad on tuntud oma innovaatiliste roogade ja hubase atmosfääri poolest, tehes neist suurepärased valikud nii romantiliseks õhtusöögiks kui ka sõpradega aja veetmiseks.

Hõlm

Hõlm on üks Tartu kõrgelt hinnatud restorane, mis asub hotell Lydia sees. Restoran pakub kaasaegseid Euroopa roogasid, rõhutades kvaliteetseid ja hooajalisi koostisosi. Hõlm on tuntud oma elegantse sisekujunduse, avatud köögi ja erakordse teeninduse poolest, mis muudab iga külastuse meeldejäävaks kulinaarseks elamuseks.

Joyce

Joyce on restoran, mis keskendub kaasaegsele ja loovale köögile, pakkudes erinevaid rahvusvahelisi roogasid. Asudes Tartu südalinnas, on Joyce populaarne koht nii lõuna- kui õhtusöökideks. Restoran paistab silma oma maitsekombinatsioonide ja esteetiliselt esitatud toitude poolest, mis rõõmustavad nii silma kui maitsemeeli.

Ristorante La Dolce Vita

La Dolce Vita on autentne Itaalia restoran, mis pakub laia valikut pastasid, pizzoid ja muid klassikalisi Itaalia roogasid. Restoran on tuntud oma sõbraliku teeninduse ja sooja atmosfääri poolest, muutes selle ideaalseks kohaks romantiliseks õhtusöögiks või perega aja veetmiseks.

Fii

Fii asub Tartu Lõunakeskuses ja on tuntud oma peresõbralikkuse ja maitsva menüü poolest. Restoran pakub kaasaegseid Euroopa roogasid ja valikut tervislikke ning värskeid toite. Fii sobib suurepäraselt nii peredele kui ka ärilõunateks, pakkudes meeldivat ja avarat atmosfääri.

Kolm Tilli

Kolm Tilli on Aparaaditehases asuv restoran, mis pakub mitmekülgset menüüd, sealhulgas pitsasid, burgereid ja taimetoite. Restoran on tuntud oma lõõgastava ja loomingulise atmosfääri poolest, mis sobib hästi nii sõpradega kohtumiseks kui ka suuremateks seltskondlikeks üritusteks.

Meat Market Steak & Cocktail

Meat Market Steak & Cocktail on ideaalne valik lihasõpradele, pakkudes laia valikut kvaliteetseid liharoogasid ja käsitöö kokteile. Restoran asub Tartu kesklinnas ja on tuntud oma elegantse sisekujunduse ja suurepärase teeninduse poolest, tehes sellest populaarse valiku õhtusöökideks.

Umb Roht

Umb Roht on Tartu vanalinnas asuv restoran, mis keskendub kohalikest ja hooajalistest koostisosadest valmistatud roogadele. Restoran pakub unikaalseid maitseelamusi, kombineerides traditsioonilisi Eesti maitseid kaasaegsete kulinaarsete tehnikatega. Hubane ja ajalooline atmosfäär lisab iga külastuse juurde erilise võlu.

Crepp

Crepp on Tartu vanalinna südames asuv hubane kohvik-restoran, mis on spetsialiseerunud nii soolastele kui ka magusatele pannkookidele. Lisaks on menüüs saadaval salatid, supid ja pasta. Crepp on populaarne koht hommikusöökide ja hiliste lõunate nautimiseks, pakkudes meeldivat ja kodust atmosfääri.

Pierre

Pierre on šikk kohvik ja restoran, mis asub Tartu vanalinnas. Restoran on tuntud oma prantsuse köögi inspireeritud menüü poolest, kus pakutakse rikkalikke maitseelamusi alates eelroogadest kuni magustoitudeni. Pierre on ideaalne koht romantilisteks õhtusöökideks ja erilisteks sündmusteks.

Odavad söögikohad Tartus: hea toit sõbraliku hinnaga

Mitte kõik Tartu parimad söögikohad ei pea olema kallid. Head söögikohad Tartus võivad olla ka taskukohased ning Emajõe Ateenas leidub mitmeid söögikohti, mis pakuvad suurepärast toitu mõistliku hinnaga. Kui teile pakuvad huvi odavad söögikohad Tartus, siis järgmised Tartu söögikohad kesklinnas on kindlasti proovimist väärt. 

Hektor Café: soodsad hommikusöögid ja lõunad

Hektor Café, mis asub Aparaaditehases, on suurepärane koht hommikusöögiks või kiireks lõunaks. Kohvik pakub maitsvaid toite, mis on valmistatud värsketest koostisosadest, ning nende hinnad on taskukohased.

Pubi Illegaard: sõbralik ja lõõgastav atmosfäär

Pubi Illegaard on Tartu populaarne kohtumispaik, kus saab nautida hubast atmosfääri, maitsvaid pubiroogasid ja laia joogivalikut. Illegaard on tuntud oma mõnusa õhkkonna, taskukohaste hindade ja külalislahke teeninduse poolest. See on ideaalne koht, kus veeta aega sõprade seltsis, vaadata spordimänge või nautida elavat muusikat.

Café Smile: sõbralik ja maitsev peatuspaik

Café Smile on hubane ja kaasaegne kohvik Tartu südalinnas, kus külastajaid tervitatakse alati sooja naeratusega. Kohvik pakub laia valikut värskeid ja maitsvaid roogasid, sealhulgas salateid, võileibu, suppe ja koduseid kooke. Café Smile on ideaalne koht kiireks lõunapausiks, hommikusöögiks või lihtsalt kohvi nautimiseks sõprade seltsis.

Pirogovi plats: piknikumeeleolu südalinnas

Kui soovite nautida head sööki vabas õhus, siis Pirogovi plats on koht, kus saab pikniku pidada. Võtke kaasa oma suupisted või ostke midagi lähedalasuvatest kohvikutest ja nautige mõnusat aega looduse keskel. See on suurepärane valik, kui teile pakuvad huvi odavad söögikohad Tartus, kus saab nautida head ilma ja toitu.

Hubased kohvikud Tartus: täiuslik kohvi ja koogielamus

Tartu on tuntud oma kohvikukultuuri poolest, kus hubane atmosfäär ja maitsvad küpsetised loovad ideaalse paiga kohtumiseks sõpradega või rahulikuks töötegemiseks. Kui teie sihtmärgiks on hubane kohvik Tartus, on järgmised kohad kindlasti külastamist väärt.

Werner Café: klassikaline elegants

Üks Tartu vanimaid ja armastatumaid kohvikuid, Werner Café, asub Tartu südalinnas. See kohvik on kuulus oma rikkaliku koogivaliku ja suurepärase kohvi poolest. Werner on koht, kus saab nautida vaikset pärastlõunat koos ajalehe või hea raamatuga.

Café Shakespeare: kultuuri ja kohvi kokkupõrge

Café Shakespeare asub Tartu Raekoja platsi lähedal ning on tuntud oma boheemlasliku atmosfääri ja maitsvate kookide poolest. See kohvik on ideaalne valik, kui otsite hubast kohta, kus nautida kohvi ja head seltskonda. Kohvik pakub sageli ka erinevaid kultuuriüritusi, nagu luuleõhtud ja elav muusika.

Karlova Kohv: boheemlaslik ja kodune kohvik

Karlova Kohv on hubane kohvik, mis asub Tartu Karlova linnaosas. Kohvik on tuntud oma boheemlasliku atmosfääri ja sõbraliku teeninduse poolest, pakkudes külastajatele mõnusat paika, kus nautida kvaliteetset kohvi ja maitsvaid küpsetisi. Lisaks kohvile ja teele pakub Karlova Kohv ka kergeid eineid ja lõunaid, muutes selle ideaalseks kohaks nii kiireks kohvipausiks kui ka pikemaks aja veetmiseks sõprade seltsis.

Mandel – eriti kodused küpsetised

Mandel on hubane ja stiilne kohvik Tartu kesklinnas, mis pakub mitmekülgset menüüd, sealhulgas hommikusööke, kergeid eineid ja rikkalikke magustoite. Kohvik on tuntud oma meeldiva ja sõbraliku teeninduse poolest, samuti maitsvate kohvijookide ja koduste küpsetiste poolest.

Söögikohad Tartus lastega: peresõbralikud valikud

Tartu on suurepärane koht peredele ja paljud söögikohad Tartus lastega on peresõbralikud, pakkudes mängunurki ja laste menüüsid. Järgnevalt mõned soovitused, millised on mõned vahvad erimenüü, kõrgete lastetoolide või mängunurgaga söögikohad Tartus, kus lapsed saavad lõbutseda ja vanemad nautida maitsvat sööki.

Joyce: peresõbralik restoran Tartus

Joyce on suurepärane valik peredele, kes otsivad Tartus lapsesõbralikku einestamiskohta. Restoranis on avar ja kaasaegne sisekujundus, mis loob meeldiva atmosfääri nii lastele kui ka täiskasvanutele. Joyce’i menüüst leiab mitmekülgseid ja tervislikke valikuid, mis sobivad hästi ka väiksematele külastajatele, tehes sellest ideaalse koha perega lõunatamiseks või õhtusöögi nautimiseks.

Krempel: peresõbralik ja mõnus söögikoht Tartus

Krempel on populaarne kohvik-restoran Tartus, mis sobib suurepäraselt peredele ja lastega külastajatele. Kohvikus on avar ja hubane atmosfäär, kus lastel on piisavalt ruumi ringi liikuda. Krempeli menüüs on mitmekesised valikud nii täiskasvanutele kui ka lastele, sealhulgas maitsvad pannkoogid, smuutid ja värsked salatid. Sõbralik teenindus ja mõnus keskkond teevad Krempeli ideaalseks kohaks, kus veeta aega kogu perega.

Vapiano Tartu: peresõbralik Itaalia köök

Vapiano Tartu on ideaalne koht, kui otsite peresõbralikku söögikohta, kus lapsed saavad nautida maitsvaid ja värskeid Itaalia roogasid. Restoran pakub laia valikut pitsasid, pastasid ja salateid, mida valmistatakse otse teie silme all avatud köögis. 

Vapiano avar ja kaasaegne interjöör ning sõbralik teenindus loovad mõnusa atmosfääri, kus kogu pere saab meeldivalt aega veeta. Lisaks on Vapiano menüüs ka lastele sobivaid portsjoneid, mis muudab selle ideaalseks valikuks peredele.

Uued söögikohad Tartus: avastamisväärsed uued tulijad

Tartu kulinaarne maastik on pidevalt arenev ning uusi ja põnevaid söögikohti tuleb juurde igal aastal. Kui teile pakuvad huvi uued söögikohad Tartus, siis siin on mõned hiljutised lisandused, mis pakuvad värskeid maitseelamusi.

Lisamugavusena vanalinnas ringiuitajatele, et mõlemad uued tulijad on just Tartu Raekoja platsi söögikohad.

Köömen: autentsed hõrgutised idast

Köömen on Tartu südalinnas asuv suurepärane kohvik, mis pakub autentseid Araabiamaade ja Lähis-Ida köökide roogasid. Menüü muutub aeg-ajalt, pakkudes hetkel hõrgutisi näiteks Araabia, Süüria ja Palestiina köökidest. Kohviku ja cateringi meeskond valmistab toite armastusega, kasutades põlvest põlve edasi antud retsepte.

Humal Restoran: uus ja põnev söögikoht Tartus

Humal Restoran on Tartu uus ja kaasaegne söögikoht, mis avas hiljuti oma uksed toidusõpradele. Restoran keskendub kvaliteetsetele liharoogadele ja käsitööõlledele, pakkudes mitmekesist menüüd, mis rahuldab nii kohalikke kui ka külalisi. Humal on tuntud oma avatud köögi ja stiilse interjööri poolest, mis loovad hubase ja kutsuva atmosfääri, tehes sellest ideaalse koha nii õhtusöögiks sõpradega kui ka erilisteks sündmusteks.

Söögikohad Eedenis: maitsvad valikud mugavas asukohas

Eeden on populaarne kaubanduskeskus, mis pakub suurepärast valikut erinevaid söögikohti, kus külastajad saavad nautida maitsvat toitu ja lõõgastuda ostlemise vahepeal. Siin on mõned söögikohad Eedenis, mida tasub proovida.

Chopsticks: Aasia kiirtoit

Chopsticks on populaarne Aasia kiirtoidurestoran, mis pakub laia valikut erinevaid nuudli- ja riisiroogasid. Eedenis asuv Chopsticks on mugav koht, kus nautida maitsvat ja taskukohast Aasia toitu.

O’Learys: meelelahutus ja maitseelamused ühes kohas

O’Learys on Tartu Eedenis asuv spordirestoran ja meelelahutuskoht, mis pakub külastajatele laia valikut ameerikalikku toitu ja erinevaid jooke. Restoranis saab nautida burgereid, pitsasid, kanatiibu ja palju muud, samal ajal kui suurel ekraanil mängitakse otseülekandeid spordiüritustest. 

O’Learys sobib hästi nii peredele, sõpruskondadele kui ka spordisõpradele, kes soovivad head toitu ja meelelahutust ühes kohas.

Söögikohad Lõunakeskuses

Fii Restoran: kaasaegne ja stiilne söögikoht

Fii Restoran keskendub innovaatilistele Euroopa roogadele, kasutades värskeid ja kvaliteetseid koostisosi. Fii on populaarne valik nii peredele, ärikohtumisteks kui ka sõpradega aja veetmiseks, pakkudes hubast keskkonda ja maitsvaid toiduelamusi.

Kohvik Nobel: skandinaavialik stiil ja kvaliteetne toit

Kohvik Nobel pakub külastajatele skandinaavialikust stiilist inspireeritud maitseelamusi. Kohvikus on rikkalik menüü, kus leidub nii hommikusööke, maitsvaid salateid kui ka värskeid saiakesi ja kohvijooke. Nobel on ideaalne koht kiireks eineks või lõõgastavaks kohvipausiks, pakkudes hubast ja elegantset atmosfääri.

Söögikohad Tartu kesklinnas: maitseelamused jalutuskäigu kaugusel

Kui soovite nautida suurepäraseid toiduelamusi Tartu südalinnas, on valik lai ja mitmekesine. Siin on mõned soovitused selle kohta, millised on head Tartu söögikohad, mis asuvad kesklinnas ja on lihtsalt ligipääsetavad.

Meat Market Steak & Cocktail: lihasõprade lemmik

See restoran on spetsialiseerunud kvaliteetsetele liharoogadele ja kokteilidele. Meat Market Steak & Cocktail on ideaalne koht õhtusöögiks, kus soovite nautida midagi erilist. Kesklinnas asuv restoran on tuntud oma suurepärase teeninduse ja elegantse interjööri poolest.

Ülikooli kohvik: klassika igapäevaseks nautimiseks

Ülikooli kohvik asub Tartu ülikooli peahoone lähedal ja on koht, kus kohtuvad ajalugu ja maitseelamused. Siit leiate klassikalisi roogasid, mis on valmistatud hooajalistest ja kohalikest koostisosadest.

Tartu vanalinna söögikohad: ajalugu ja maitsed käsikäes

Tartu vanalinn on täis ajaloolisi hooneid ja kitsaid tänavaid, mis loovad unikaalse atmosfääri. Siin on mõned Tartu vanalinna söögikohad, kus saate nautida nii toitu kui ka ajalugu.

La Dolce Vita: autentne Itaalia köök

La Dolce Vita on Tartu vanalinnas asuv autentne Itaalia restoran, mis pakub rikkalikku valikut pastasid, pizzoid ja magustoite. Restoran on tuntud oma sõbraliku teeninduse ja suurepärase atmosfääri poolest, muutes selle ideaalseks kohaks romantiliseks õhtusöögiks.

Vilde ja Vine: veinibaar ja restoran

Vilde ja Vine on koht, kus saab nautida häid veine ja maitsvaid suupisteid. Restoran pakub erinevaid roogasid, mis sobivad hästi kokku veinide valikuga. Vilde ja Vine on ideaalne koht õhtuks sõprade seltsis või lihtsalt veini nautimiseks pärast pikka päeva.

Söögikohad Aparaaditehases: kunstilised ja modernsed

Aparaaditehase piirkond on Tartu loomingulise ja kaasaegse elu süda. Tartu Aparaaditehase söögikohad pakuvad unikaalset kogemust – siinkohal toome välja vaid mõned neist: 

Trikster Tihane: loov atmosfäär ja maitsev toit

Trikster Tihane on populaarne koht nii kohalike kui ka turistide seas, pakkudes lõõgastavat atmosfääri ja rikkalikku menüüd. Restoranis toimub sageli ka kultuuriüritusi, mis teevad sellest ideaalse koha nädalavahetuse veetmiseks.

Aparaadi restoran: kaasaegne ja stiilne

Aparaadi restoran on Aparaaditehase keskuses asuv kaasaegne söögikoht, mis pakub erinevaid roogasid nii lõuna- kui õhtusöögiks. Stiilne interjöör ja maitsvad road teevad sellest ühe Aparaaditehase populaarseima söögikoha.

Kokkuvõte: Tartu söögikohad ootavad avastamist

Ükskõik, kas teie sihiks on Tartu parimad söögikohad, taskukohased lõunasöögi kohad või hubased kohvikud, Tartu pakub midagi igale maitsele ja eelarvele. 

Söögikohad Tartus on tuntud oma kvaliteedi, mitmekesisuse ja külalislahkuse poolest, tehes sellest linnast ideaalse sihtkoha nii kohalikele kui ka turistidele. Avastage Tartu rikkalik toidumaailm ja leidke oma uus lemmikkoht juba täna!